Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба към потребителите на раздела 145/6 и въобще на форума

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз мисля, че най-добре ще е да се обединят дублиращите се теми.Това вече е възможно.Във форумите на някои сайтове вече го прилагат.

Alfa Romeo146 1.6TS '99

Comment

И аз подкрепям идеята
      Alfa Romeo 146 1.8 T.SPARK 97'' powered by Extreme service
      sigpic

Comment

Толкова месеци минаха , а никой админ или глобален модератор не видяха предложението ни Затова и ще продължава да има една камара еднакви теми
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Така е!!!

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
          Толкова месеци минаха , а никой админ или глобален модератор не видяха предложението ни Затова и ще продължава да има една камара еднакви теми
          Да приятелю Теди, е за това спрях да се ядосвам с тях, щот кат им дадеш едно разумно предложение и всички вкупом почват да спорят! Но с модератор не се спори...той е адвокат и прокурор!
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

..той е адвокат и прокурор и взвода изпълняващ екзекуциите не забравяй

Jordi , навитак ли си за модератор ?
            Ако имаш свободно време да приведеш в ред нещата
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Време?!

Първоначално публикувано от pr_00f
              ..той е адвокат и прокурор и взвода изпълняващ екзекуциите не забравяй

Jordi , навитак ли си за модератор ?
              Ако имаш свободно време да приведеш в ред нещата
              Навитак??Ха-ха!Ти ме бъркаш с Черен Петър!
              Имам време само за полезни съвети,и то безплатни, ако някой може да ги оцени или да се възползва от тях! Впрочем това го могат много колеги от форума...значи може да пуснете повече обяви за модератори, но забележи не за MUTEратори! Такива има в изобилие!
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Еми там е и проблема,
                Работата изисква много време, платена е много добре и накрая за вместо благодарност получаваш голямааа благодарност.
                И нормалните хора не искат да се занимават. ( разбираемо е )

Нали знаеш вица - на нов началник и на малко прасенце не се радвай . че не се знае каква свиня ще излезе от него.
                Та и така с мУтераторите , докато не се пробва човек - нищо не се знае.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

.
                  Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                  Естествено че ще отваряме "нови" теми-особено относно цени-ами те се менят всеки месец.
                  Пък и не си мислете че сте единствения сайт
                  Last edited by seaman4; d.m.y г., 20:45.

Comment

Първоначално публикувано от seaman4 Покажи съобщение
                    .
                    Естествено че ще отваряме "нови" теми-особено относно цени-ами те се менят всеки месец.
                    Пък и не си мислете че сте единствения сайт
                    Били се пояснил,че нещо бавно загрявам!Сигурно е от възрастта.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

аз бих предложил ако ще трият някои теми то да са тези без снимков материал и без особена значимост
                      146 1.4 tsparck `98 103

Comment

Първоначално публикувано от Hineca Покажи съобщение
                        аз бих предложил ако ще трият някои теми то да са тези без снимков материал и без особена значимост
                        За последно темата е дъвкана педи три години, когато имаше съвсем други изисквания. Триенето на теми се е доказало като неефективно. Понякога се трият и вярни неща, които обаче са неразбрани за времето си!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                        X